Joey és a többiek

Blog a királyságról,celebségről és a pináról.

Címkék

Címkefelhő

Friss topikok

Posztolás(avagy hogyan írjunk egy kibaszott üres és semmitmondó posztot a blogunkra,amit aztán senki sem néz meg,sőt mi több,még ki is törölöm annyira szar,és ez a blog leghosszabb nevű posztja)

ThePostalDude 2009.10.27. 17:44

A szavazás poszt óta elég nagy a csend,örülök hogy a szavazók 77 százaléka nem akarja hogy lelépjek a faszba(ennyit tudok mondani). Szóval ezen a héten megpróbálok többet POSZTOLNI,holnap már hozom is a Saw:The Game rivájvot,meg mindenféle agybutító szart,ami nem rivájv,de jó és vicces.

Szóval a POSZTOLÁS holnap esedékes lesz.Kérem kapcsojja ki.

 

 

(Ha rákatintottatok a narancssárga backdoor hack-ekre akkor gondolom megértitek,hogy csak vicces akartam lenni,és ezzel nem azt akartam tudomásotokra hozni,hogy posztolást helyet lófaszokat fogok linkelni.Bár van egy olyan érzésem hogy pont ezzel basztam el a poént.)

Címkék: blog humor lófasz the saw elvis videogame disztroooooj szekszelés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://joeysworld.blog.hu/api/trackback/id/tr691479466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása