Joey és a többiek

Blog a királyságról,celebségről és a pináról.

Címkék

Címkefelhő

Friss topikok

Szekszelgetés(Egy kis humorral)

ThePostalDude 2009.10.08. 21:01

Sziasztok

Bizonyára észrevettétek,hogy kedvenc adminotok(én) az utóbbi időben keveset posztol.Amit posztolok azok pedig szarok.(Ld.:Vili bácsi,a szerkesztők értik a többieket leszarjuk).

Szóval betudható ez ihlethiánynak,van miafasznak,de akkor sem tudok egy értelmes témát sem kitalálni,legyen az rivájv,vagy bármilyen szar.Mivel gyakorlatilag a blog egész csapata internetes celebbé nőtte ki magát,ezért megcsináltam a Facebook és Twitter accountomat is,hogy legyen mire folllowolni.Ezt technikai okoból nem adhatom meg,viszont megírhatnátok hogy miről posztoljak,ha már úgyis ilyen sokan olvassák a blogot,kikövetkeztetve ezt a statokból.

Mit írhatnék még?Ja,megvan.A világ legjobb zenekara a My Anus Taste Is Fine.Ennyi.Rákendroll.Ja,és holnap számíthattok egy kis Photoshop őrületre!(Természetesen tőlem!)

 

Még mindig NEM vagyunk ilyenek!

Címkék: blog szar fos deszka joey disztroooooj szekszelés jeff spicoli szfaszbasz ték mi dáon tu dö peredájz sziti

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://joeysworld.blog.hu/api/trackback/id/tr321437397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JoeyTheBoss (törölt) · http://joeysworld.blog.hu 2009.10.10. 12:03:03

Kurvajó volt tegnap a photoshop őrület beszartam a röhögéstől olyan jó volt.
süti beállítások módosítása