Joey és a többiek

Blog a királyságról,celebségről és a pináról.

Címkék

Címkefelhő

Friss topikok

Greatest Hits

ThePostalDude 2010.03.24. 19:03

Már lassan elfelejtettem,hogy kell rákattintani az "Új bejegyzés" címkére.Pedig fénykoromban milyen sokat jártam abbana  szerkesztői menüpontban...

 

 

 

<--- Most ilyen fejet vágok...

 

 

 

 

 

 

 

 

Szóval egy jó kis emócionális intro után fordítsuk komolyra a szót:gecire ellustultam(Kápédzsóval meg dzsoidöbigbosszal együtt).egyszerűen nem tudom,mi a faszt írjak,ugyanez a helyzet a rákkenrollos jelővel és nagy reményekkel elindított társbloggal is,ami inkább egy szar,egyposztos reklámblognak tűnik,mint egy szétpiált,szétdrogozott rockstar naplójának.

Szóval igen,az ihlet az kábé annyi,mint ahányszor David Caruso elfelejtett napszemüveget felbaszni a fejére(semennyi).Nem tudom miről írjak,semmi jófejség nem jut eszembe.

Ma csináltam egy kis retro posztolvasgatást és néha nevettem.A kurva sok jó élményen(és nem túl jó,de an(n)ál viccesebb élményen),amit a blogon töltöttünk.

Hogy mi a faszt éltünk át ez idő alatt?

Láthattunk bajszos bredpitteket,PaPa jóvoltából.                                  

Statisztaként láthattuk a blog atyját,ezt szintén PaPa tette lehetővé.

Rage felvállalta a télapó szerepét,majd miután ellátta a feladatot,kellemesen kikapcsolódott néhány Joeysworld rajongó hölggyel.

PaPa és KP-Joe vicces nézeteltérése.Erre nem tudok mit írni,de nézettségnövelésnek jó volt.(Hazudtam annak sem volt jó)

Joey kedvelt elfoglaltsága volt a zenelinkelés.

Joeynak volt dühkitörése is.Utólag is faszt a szájába.

KP-Joe játékélményeit osztotta meg velünk.

Joey nagyon jól fel tudta baszni az agyam pár zeneszámmal.

Mekare sorozatokról is írt nekünk.

Joey azzal próbálta fellendíteni a blog népszerűségét,hogy olyan dolgokat linkelt be,amelyek kb. fél évvel a  poszt megírása előtt voltak menő dolgok.

Diana megkönnyítette  a mindennapjaimat.Elhihetitek,nagyon szar volt mindig elővenni egy ilyen dolgot,és kinyitni vele a tejesdobozt.

 

Hát igen,ilyen dolgok mentek itt végbe ennyi idő alatt.Sok idő volt amíg megírtam ezt a posztot,úgyhogy ne fikázzátok,mert lehet én is megsértődök és kiszállok,mint KP-Joe annak idején.Vagy őt csak simán kibaszták?:D

Már nem tudom,mindenesetre szábszkrájboljatok a blogra,kövessetek Twitteren,mindegy ,hogy a faszba követtek,csak kövessetek,mert hamarosan újabb poszttal jelentekezek.

 

 

 

Címkék: postaldude poszt aldude ekszölróz legjobblogavilágon fíldöszánsájn

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://joeysworld.blog.hu/api/trackback/id/tr351865860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása