Joey és a többiek

Blog a királyságról,celebségről és a pináról.

Címkék

Címkefelhő

Friss topikok

Filmkritika:Felkoppintva

J-dog 2009.08.24. 15:31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Cím:Felkoppintva

Műfaj:Vígjáték

Hossz:115 perc

Szereplők:Seth Rogen,Katherine Heigl,Paul Rudd,Leslie Mann

Rendező:Judd Apatow 

Sztori(másoltam bocsánat):Allison Scott egy celebvadász tévéműsornál dolgozik, és a karrierje éppen felívelőben van. Ám egy este bulizni megy nővérével, és a görbe estét egy bohókás, zöldpárti (de nem úgy) bohókás bumburnyák karjaiban fejezi be. A valószínűtlen egyéjszakás kaland eredménye csak hetekkel később jelentkezik, először reggeli rosszullétek formájában... Allison úgy dönt, megtartja a babát, a kérdés már csak az, hogy egyedül vág bele a nagy kalandba, vagy megpróbál esélyt adni a mit sem sejtő apának - aki maga is egy nagyra nőtt gyerek, még esze ágában sem volt megállapodni és családot alapítani, és együtt héderezik és ökörködik hasonszőrű cimboráival...

 

Láttál már olyan vígjátékot aminek minden egyes percétől szétbasztad magad a röhögéstől?Akkor még nem láttada Felkoppintvát ami a világ egyik legnagyobb vígjátéka és személyes kedvencem.Ezt tényleg látnod kell!:)

A romantikus vígjáték,ahogy sokszor szerepel különöbző oldalakon szerintem csicskás kfiejezés és egyáltalán nem helytálló egy ilyen filmhez.A felkoppintávan káromkodnak mint az állat,füveznek,basznak és isznak mint az állat.Nosss a románc tudom min értendő de az sem egy hétköznapi "szép a szemed" féle hanem tényleg hihetetlenül poénos megvalósítású az egész.Vagyis az agyad is szétröhögöd rajta.Tipikusan olyan film amiben nem basz fel senki és semmi,egyszerűen örülsz minden(ez egy kicsit buzis na mind1)az összes bandatagnak,Peetnek ráadásul még Debbie karakterének is.Katherine azért nem volt kifejezetten szimpatikus,de őt megmenti az hogy minden csávó megbaszná a világon.És nem egy 80 perces unalmas eröltetett fost kapsz és nem egy szar 40 éves szüzet hanem egy 115 perces tartalommal és hülyeséggel telerakott fantasztikus filmet.Itt nincs unalmas fölösleges jelenet,mindenen minimum mosolyogni fogsz és ne hallgass a rosszindulatú kritikákra,habár IMDB-n 7.5re áll a film és elég elismert világszerte a műfajban,van sok tolakodó rosszindulatú kritika azoktól a komoly,görcsöcs amcsi buziktól.Én ezt a filmet nem tudnám leszídni.:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem írok zárszót csak mégegyszer mondom:Ezt az ökörséget akárhogy utálod a vígjátékot látnod kell!:)

                         100% 

Címkék: film filmkritika felkoppintva

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://joeysworld.blog.hu/api/trackback/id/tr31335045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása