Joey és a többiek

Blog a királyságról,celebségről és a pináról.

Címkék

Címkefelhő

Friss topikok

Vikki Blows ismertető

RageControlFailure 2009.10.31. 16:56

Már olyan kurva rég nem írtam, hogy az fáj! De már nem bírtam ki, muszáj megmutatnom mindenkinek Vikki Blows-t, hogy legyen kiről ábrándozni répázás közben!

Aki ezt a csajt nem akarja megbaszni, az elképzelhető, hogy buzi :D de most komolyan, hát milyen dolog lenne otthagyni egy dugás lehetőséget vele! Amúgy valószínű semmi egyéb extrával nem rendelkezik a csaj, azt leszámítva, hogy rendkívül basznivaló. 21 éves, angol származású, ami nagy szó basszátok meg! Az angol nők tudjuk milyen rusnyák bírnak lenni... De kivételesen ezt a csajt sikerült a szüleinek jól összerakni! Ha valaki tudja a megfejtést, hogy az angol nők miért olyan undorítóan rondák, akkor küldje be a megfejtést és kap egy joeysworldös bögrét ajándékba.

A dologhoz még hozzá kell fűznöm azt, hogy mivel sajnáltam, hogy Vikki Blows nem került fel a legutóbbi Bicsizdéj alkalmával a listára, ezért a Bicsizdéj Szpesöledisön különszámában majd posztolok néhány képet, mert tudom, hogy sírni fogtok, ha nem! És most pedig végre elővehetitek a kókadozó tetves pöcsötöket és kezdhetitek rázni, mert jönnek a képek! Kattincs a képre a nagyításhoz

Vikki BlowsVikki BlowsVikki Blows

VikkiBlows_http://egotastic.com/entertainment/celebrities/vikki-blows/vikki-blows-topless-outtakes-are-nuts-005048

Címkék: csöcs bitches vikki blows

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://joeysworld.blog.hu/api/trackback/id/tr321489162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JoeyTheBoss (törölt) · http://joeysworld.blog.hu 2009.11.01. 00:09:45

Sunáját nem mutatja?

ThePostalDude 2010.01.02. 19:40:59

@JoeyTheBoss: Hááát...majdnem.

galleries.hollycelebs.com/pictures/2/Vikki_Blows/01/Vikki_Blows_15.jpg

Mondjuk close-upra nem számítottam de tényleg jó lenne valami hardcore galéria róla.
süti beállítások módosítása