Joey és a többiek

Blog a királyságról,celebségről és a pináról.

Címkék

Címkefelhő

Friss topikok

Filmkritika:Avatar

J-dog 2010.02.12. 20:09

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cím:Avatar

Műfaj:sci-fi,dráma

Hossz:165 perc

Szereplők:Sam Worthington,Zoe Saldana blablabla

Ezennel megírom az első posztot,mióta a blog a halál szélén van,remélem ezzel elkezdem a feltámasztását, és a beteg állatok visszacsábítását.Legutóbb egy kevésbé beteg,de annál jobb filmet láttam,ráadásul 3-dben ,az Avatart.A film kétségen kívül minden idők leglátványosabbika,amit kétségbe vonni nem lehet.De vajon a gyönyörű külső milyen belsőt rejt?

Az Avatar sokak szerint egy egyszerű techdemo,mint videójátékban a Crysis(ami szerintem egy geciszar játék),de a valóságban sokkal több van benne mint egy szimpla látványszarban.Az ilyen rombolós sci-fi filmeknél a szerelmi szál általában kurva gyenge,de az Avatárnál a film egyik legerősebb pontja a nyáladzás.Habár nemtudom,szegény csávónak ,hogy volt gusztusa azt a ronda nagy kék bulát bekúrni,de ez maradjon a film titka.De a szerelem mellett más érzések is megtalálhatóak,teszemaszt az ember elbaszott pusztító természete,amit itt tökéletesen elénktár Cameron.












Dehát az érzelmek ugye ezen a blogon a lófasszal egyenlőek,tehát rátérek a tárgyra, vagyis a látványra.Nos mindenki kivan baszva ettől a 3Dtől,ha nem haragszotok én elbaszom a lelkesedéseteket,de főleg annak aki Imax filmet látott már.(amik ugyan szarok de a 3D azokban a filmekben messze a legjobbak).Háromdimenzió az háromdimenzió az nem kétséges,de néhány helyen ahol a 3Dnek kiemelkedő jelentősége lett volna,körülbelűl a nagy lófaszt láttam,bár igazából aztse,mert olyan retek egy koszos szemüveget adtak,hogy a kép kibaszta a szemem.Még a régi papír kék,piros fajták is használhatóbbak voltak ennél,de komolyan.Jó kezdetnek ez is megteszi,de el kell fogadni mindenkinek,hogy ez még csak az új generáció mozizásának az első darabja.











Ami kétségen kívül még a gyenge 3D ellenére is kultikus darabbá fog válni.Nekem maga a film elcseszett,nyálas története amúgy jobban tetszik mint a látványbeli újítás.Még úgytudom adják a moziba,tegyétek csak be a seggeteket,ha nem bírjátok az érzelmeket élősködjetek max a pusztításon mert az is van benne rendesen!

                          92%

Címkék: film avatar punci 3d joey háromdimenzió

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://joeysworld.blog.hu/api/trackback/id/tr381753133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása