Joey és a többiek

Blog a királyságról,celebségről és a pináról.

Címkék

Címkefelhő

Friss topikok

District 9

RageControlFailure 2009.09.26. 19:00

Kb 1 hete sikerült megnéznem a District 9 nevezetű baromi fasza filmet! Történetről csak annyit, hogy kurvára geci jól megalkották, tele van fordulatokkal, a színészek is elvannak találva, a főhős egy igazi barom, egy szánalmas segg, akit aztán végül faszrahúz egy alien (közbe mégse) :D
Nagyon durván át lehet érezni a filmet, az elején csak pislogni tudtam, hogy mi a szar, de utána beindult a múvi története és aztán jöttek csak a leszakított karok, agyvelő darabkák, emberi cafatkák (darabja 3-4cm max) és egyéb ilyen finomságok. Továbbá tolókocsis néger, gonosz kommandós, meg egy rakás büdös paraszt, akik csakúgy ott vannak a filmben. A kedvenc párbeszédem az volt, mikor megkérdezi a csaj az üldözött pasastól, hogy "hol vagy most?" (a csaj apja, aki ilyen militáris főfasz, gecire ki akarja nyírni a buzi főhőst, mert a lányát dugdosta)
AHA!!!! TUDJÁTOK MIKOR MONDANÁM MEG ANNAK A RIBANCNAK, HOGY HOL VAGYOK?!?!?! :D
max annyit mondanék, hogy "foglak duglak"

Nem is nagyon írnék többet erről a filmről, mert ezt kurvára meg kell nézni ahhoz, hogy értsétek is miről pofázok, úgyhogy itt van róla egy remek poszter, rákattintva meg a hivatalos site, zabáljátok!

D-9

Címkék: film fasza district 9 alienanalsex

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://joeysworld.blog.hu/api/trackback/id/tr21408924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása