Joey és a többiek

Blog a királyságról,celebségről és a pináról.

Címkék

Címkefelhő

Friss topikok

RAGE is RAGE

RageControlFailure 2010.04.30. 13:20

Na szevasztok ismét seggarcú isten császár Joeysworld rajongók (és blogírók)! :D
(tehát ti)
Nem tudom kivel mi van, jelezzétek kommentben, hogy kinek nőtt a homlokára bikafasz, vagy kinek a füle változott át egy pinává, vagy bármi ilyesmi.

Velem annyi minden történt, hogy megpróbálom úgy rátok zúdítani, mint amikor valaki beleszarik a gatyájába az utcán sétálva, majd a piszkot csakúgy lábszárból kirázogatja bokánál!
Dióhéjban kb ez történt: Nem történt lófasz sem :D
Amúgy de, mert tényleg sok minden történt, csak az már rég volt és kurvára nincs kedvem beszélni róla, se írni. Ez van basszátok meg! Ha valakit érdekel, akkor írja meg kommentben és szarjon gecit.

Eltörölték a föld színéről 3 kedvenc meztelen picsákkal foglalkozó weboldalamat is, szóval nem tudok most meztelen jó seggű jó csöcsű jó pinájú kurvákról képet linkelni nektek. Mondjuk igazából nem törölték, csak ez olyan jól hangzott! Annyi történt, hogy basztam megjegyezni és felírni a www címet, mert mindig linkről mentem oda, aztán ez a magazin szűnt meg, ahol a linkek voltak és nem jut eszembe egyiknek a címe sem. Amúgy rájöttem, hogy jókora nagy hülye fasz vagyok én is, mert ki tudnám nézni innen-onnan, de ez kurvára lényegtelen. Ez most egy ilyen fos poszt lesz, ahol csak az én pofázásomat kell olvasnotok!

Az a múlt visszaidéző poszt pedig annyira meghatott, hogy majdnem felállt a faszom. Amúgy meg bekaphatjátok, mert csak nem gondoljátok, hogy a nagy visszatérésről szóló posztomban nem tunkolok két kibaszott nagy csöcsbimbót a fejetekbe??! :D

Természetesen mégis ki a faszomról raknék be képet, mint a nőmről, akit rajtam kívül csak Joey kúrhat. Nézzétek és lássátok. Ja és azért van kicsit leharcolt feje, mert itt épp egy kemény menet után lett lefotózva ;)

Címkék: csöcs punci rage bitches vikki vikki blows blows

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://joeysworld.blog.hu/api/trackback/id/tr411964226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása